Nieuws

Contipark’s parkeergarage Am Museumquartier
24.10.2017 06:12
Contipark’s parkeergarage Am Museumquartier, verlicht door Rentalite, WINT EEN EUROPEAN PARKING AWARD

Exploitant en ontwikkelaar van parkeergarages Contipark, onderdeel van de Interparking Group, heeft tijdens het European Parking Association in Rotterdam de European Parking Award gewonnen met de parkeergarage Am Museumquartier. De pas gerenoveerde parkeergarage staat midden in het hoogstaande Museumkwartier van Wenen.

Parkeergarage Am Museumquartier telt 980 parkeerplaatsen en is binnen een periode van 2 jaar volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Hiermee biedt de parkeervoorziening een hoog parkeercomfort tegen onverslaanbare lage prijzen. Onderdelen van de renovatie waren een complexe betoninstallatie, uitgebreid schilderwerk, een nieuw bebordingsplan en parkeergeleidingssysteem, state of-the-art technische voorzieningen en milieuvriendelijke Rentalite ledverlichting.

In de parkeergarage is de Premium Power LED toegepast met dimming. De lampen worden, indien er 10 minuten geen beweging is gedimd naar 10%, wanneer er beweging wordt gedetecteerd gaat de verlichting naar 100%. Hierdoor wordt een maximale besparing gecreëerd.

 

Wilt u ook weten hoeveel u kunt besparen? klik hier voor onze besparingstool


 

Meer informatie?

wilt u meer informatie, vul dan het onderstaande formulier in

 
+31 (0)53 7 555 333
Volg ons op